Skifertag i naturskifer og eternitskifer

Professionelt skiferarbejde er i højsædet hos Eddie Clement A/S. Vi udfører reparation, renovering og udskiftning af skifertage på villaer og etagebygninger såvel som kirker og fredede bygninger. Vi laver naturligvis baner fra tagfod til ryg.

​Vores skifertage har en algeresistent overflade, ligesom de er vedligeholdelsesfrie. Et skifertag holder gerne mellem 40 og 70 år, så der er tale om en solid langsigtet investering. Du kan vælge mellem naturskifer og eternitskifer, og vi vejleder naturligvis om, hvad der vil passe til dine behov.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Eddie Clement A/S, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 64 46 14 20, eller du kan skrive til os på mail eller via vores besked formular. Derpå kan vi aftale tid og sted for en eventuelt uforpligtende besigtigelse.​

Inspiration

Eddie Clement A/S har mange års erfaring med renovering og ombygning af tag og facader. Her på siden kan du se nogle forskellige opgaver vi har løst.