Kviste, karnapper og inddækning i zink

Hos Eddie Clement A/S udfører vi blikkenslagerarbejde i forbindelse med zinkinddækning, zinkkviste og zinktagrender. Zink er et materiale med en lang række muligheder, som vi gør brug af i vores arbejde. Vi anvender zink til beklædning af tag, facader, gavle og udhæng, såvel som vi laver karnapper og kviste i zink.

Trænger dit træværk til en opfriskning, kan en zinkinddækning være løsningen. En zinkinddækning har en moderne overflade, er vedligeholdelsesfri og kan holde i mange år. Endnu et plus er, at vi gør brug af 100 % genanvendelige materialer til vores zinkinddækninger.

Udover zink benytter vi også kobber og aluminium til at udføre inddækninger. For os er det vigtigt, vi tager udgangspunkt i dine ønsker og din bolig, når vi skal udarbejde den rigtige løsning til dig – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os hos Eddie Clement A/S, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 64 46 14 20, eller du kan skrive til os på mail eller via vores besked formular. Derpå kan vi aftale tid og sted for en eventuelt uforpligtende besigtigelse.​

Inspiration

Her kan du se forskellige løsninger på kviste og karnapper, som vi har lavet i tidens løb.​